Benvinguts al Bloc d'Educació Física.

BENVINGUTS AL BLOC D'EDUCACIÓ FÍSICA.

L'OBJECTIU D'AQUEST BLOC ÉS APROPAR A TOTA LA COMUNITAT EDUCATIVA EL MÓN DE L'EDUCACIÓ FÍSICA, ELS SEUS OBJECTIUS I LES ACTIVITATS MÉS DESTACADES QUE REALITZAM A L'ESCOLA.

dilluns, 20 d’abril del 2020

ENDAVANT!

Després d'uns dies de descans i de festes fa ganes tornar a la rutina, però no des de casa!



No ens queda d'altre que seguir sent rensponsables i desitjar que tot això passi el més aviat possible, mestrestant seguirem fent l'esforç de seguir confinats a casa, però actius!

Des d'aquest blog seguirem fent propostes i suggerències perquè tots els nins i nines i també la resta de família es mostrin participatius.

NOVETATS INTERESSANTS:

- A partir de dia 20 d'abril un nou programa de televisió amb esportistes d'èlit proposen reptes!

Un nuevo espacio de televisión que emitirá todos los días llamado “Nos Movemos”en los canales de televisión como son La 2 y Clan TV. Este programa se emitirá todos los días, a partir de mañana lunes 20 de abril de 2020, en dos fracciones horarias como son de 9:50h a 10h y de 10:50 a 11h. Una sección diaria dentro del programa ‘Aprendemos en Casa’, que realiza RTVE en colaboración con el Ministerio de Educación, en la que estrellas del deporte mostrarán a los más pequeños rutinas divertidas y lúdicas. Una sección de diez minutos de ejercicios físicos, a la que se han sumado deportistas de alto nivel como Ricky Rubio (baloncesto) Sandra Sánchez (karate), Laura Ester (waterpolo), Blanca Manchón (vela), Juanín García (balonmano) y Sara Saldaña (natación artística), entre otros.
Avui dia 20 amb en Ricki Rubio, jugador de básquet!

Si algun/a alumne/a aconsegueix els reptes proposats pels diferents esportistes i es vol fer una fotografia o un petit vídeo el me pot enviar per correu electrònic, cbauza@escolasonjuny.cat

- Dia 28 d'abril és el dia de l'educació física al carrer, aquest any a casa i el CEIP Son Juny s'hi ha adherit, més endavant vos proposarem diferents reptes.



Avui vos proposo per començar un poquet de IOGA. Com ja sabeu té molta relació amb la concentració i el benestar general.

https://www.youtube.com/watch?v=nNbRQX8yJWs

I per als més petits educació infantil proposam aquest altre vídeo, també de IOGA, esper que vos agradi!

https://www.youtube.com/watch?v=MI1S5rM0ou0


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada