Benvinguts al Bloc d'Educació Física.

BENVINGUTS AL BLOC D'EDUCACIÓ FÍSICA.

L'OBJECTIU D'AQUEST BLOC ÉS APROPAR A TOTA LA COMUNITAT EDUCATIVA EL MÓN DE L'EDUCACIÓ FÍSICA, ELS SEUS OBJECTIUS I LES ACTIVITATS MÉS DESTACADES QUE REALITZAM A L'ESCOLA.

dijous, 23 d’abril del 2020

EDUCACIÓ VIÀRIA.

PASSAU, PASSAU, ...!






Hola a tots i a totes! Quan arriben aquestes dates a l'àrea d'educació física programam una activitat que ens agrada molt, la d'educació viària!

Juntament amb el Consell de Mallorca, policies locals i els tutors organitzam una diada amb bicicletes, cada alumne/a dur la seva pròpia bici i montam un super circuit en el pati de l'escola, organitzats per cursos realitzam  una sessió molt divertida i a la vegada molt interessant, dirigida pels policies locals amb el suport dels tutors i la mestra d'ed. física.

Avui vos proposo una activitat de JClic, va dirigida a tots els nins i nines de l'escola, pels més grans serà més fàcil i pels no tan grans un poquet més difícil, però si demanau ajuda als germans majors o els pares també en treureu profit i vos ho passareu bé, al mateix temps aprendreu molts de conceptes interessats.

Aquests dies, tal vegada, seran els darrers que haurem d'estar totes les hores del dia confinats a casa, esperem que pròximament ens deixin sortir una estoneta al carrer, per tant, no està malament recordar les normes que hem de complir quan sortim a passejar, o anam a fer una volta amb bici, o en patinet, quan anam en cotxe, et...

Aquesta activitat que vos proposo té com a objectiu tractar el tema d'educació viària a través de diferents tasques, activitats de lectura, sopa de lletres, trencaclosques, problemes matemàtics, relacions, anglès, associacions, etc, ...


AQUESTA PROPOSTA VA DIRIGIDA A TOTS ELS ALUMNES DE SON JUNY, PERÒ PRINCIPALMENT ALS ALUMNES DE 2n i 3r DE PRIMÀRIA.

Després d'haver fet l'activitat me podeu enviar un correu electrònic explicant que vos ha semblat l'activitat, si vos ha resultat fàcil, difícil, interessant, divertida, etc, ... i també podeu posar un comentari al mateix blog, abaix, hi ha l'opció d'escriure un comentari. Gràcies!

El meu correu electrònic és: cbauza@escolasonjuny.cat


CLICAU DAMUNT "EDUCACIÓ VIÀRIA" I COMENÇAU L'ACTIVITAT. ÀNIMS!




                                                          EDUCACIÓ VIÀRIA!


I com a activitat física vos proposo fer un minicircuit per casa o ballar un poquet! 



                                    ÀNIMS I A MOURE L'ESQUET AMB ALEGRIA!



A L'ENTRADA ANTERIOR VOS VAIG PROPOSAR FER UNA PIRÀMIDE DELS ALIMENTS. N'HE REBUDES MOLT POQUETES, ANIMAU-VOS! 
Podeu fer-ho damunt un cartó, un paper, un troç de cartolina, etc... allà on pogueu o vas vagi millor! Jo no vos puc ajudar més, vos he adjuntat una "xuleta"!
Envieu-m'ho  al meu correu, si sou més germans ho feis junts i basta que fesseu una piràmide.
Correu electrònic: cbauza@escolasonjuny.cat


UNA ABRAÇADA MOLT FORTA!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada