Benvinguts al Bloc d'Educació Física.

BENVINGUTS AL BLOC D'EDUCACIÓ FÍSICA.

L'OBJECTIU D'AQUEST BLOC ÉS APROPAR A TOTA LA COMUNITAT EDUCATIVA EL MÓN DE L'EDUCACIÓ FÍSICA, ELS SEUS OBJECTIUS I LES ACTIVITATS MÉS DESTACADES QUE REALITZAM A L'ESCOLA.

dimarts, 17 de març del 2020

ÀNIMS!

Benvinguts a tots!



 El "coronavirus o covid-19" ens vol contagiar a tots, però no ho aconseguirà! Si som capaços de complir totes i cada una de les normes imposades pels professsionals.

Aquesta pandèmia ens ha modificat els hàbits i ara més que mai hem de demostrar la nostra fortalesa i hem de resistir a casa.

És fa difícil no poder sortir a fer una volta a peu, en bicicleta, amb la família, amb els amics, ... però hem de ser capaços d'organitzar-nos molt bé, de seguir unes rutines i així tot es ferà més bò de dur.

Per tant, és molt important fer un planing de cada dia amb ajuda dels vostres pares, ara més que mai ens hem d'ajudar mutuament.

Jo vos facilitaré el meu correu per si teniu ganes de posar-vos en contacte amb jo i d'aquesta manera hem podeu demanar els dubtes que tingueu dels dossiers que heu d'anar fent a casa (2n cicle).
cbauza@escolasonjuny.cat

No hi ha dia que no penso amb les classes d'educació física. Ja sigui a l'escalfament o durant la sessió practicam algun joc de "virus i hàbits saludables o perjudicials" i mira per on, aquest no el coneixíem! ni falta ens feia! Però li guanyarem! Si som capaços de no confiar-nos, de mentalitzar-nos que això no serà fàcil, de rentar-nos sovint les mans, de quedar-nos a casa i de fer cas als nostres professionals.

Propostes per ajudar-vos a passar millor aquest confinament:

Una manera de conèixer millor la nostra àrea i la nostra escola en general és fer una ullada a aquest blog, encara que darrerament no està massa actualtizat hi ha hagut anys que estava en ple rendiment.

Ah! i no vos oblideu de practicar una estoneta d'exercici físic cada dia, podeu practicar els exercicis d'escalfament de visió i aprenentatge, fer un circuit motriu de les habilitats motrius bàsiques per casa, ... i si voleu fer una fotografia mentre practicau algun exercici o joc i la m'enviau i em donau el permís la compartirem a aquest blog i ens ajudarem mutuament. Pot ser divertit!

L'any passat férem una entrada de MALABARS molt interessant, també la podeu visitar i anar practicant un poquet cada dia.

Una abraçada molt forta a tots!

Cati Bauzà Blanch.

Alumnes de 6è! Anau fent el dossier de l'aparell locomotor, la majoria de conceptes estan treballats i si alguna cosa no la sabeu fer, després d'investigar molt, ho acabarem a classe.

Alumnes de 4t i 5è aquest dosssier és per reforçar els conceptes de l'aparell locomotor, esper que vos resulti fàcil!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada