Benvinguts al Bloc d'Educació Física.

BENVINGUTS AL BLOC D'EDUCACIÓ FÍSICA.

L'OBJECTIU D'AQUEST BLOC ÉS APROPAR A TOTA LA COMUNITAT EDUCATIVA EL MÓN DE L'EDUCACIÓ FÍSICA, ELS SEUS OBJECTIUS I LES ACTIVITATS MÉS DESTACADES QUE REALITZAM A L'ESCOLA.

divendres, 8 de gener del 2016

PAS PEL PRIMER PUNT D'AVITUALLAMENT !!!

Avui donam inici a un segon trimestre ple de projectes i objectius a haver d'aconseguir.


La Gran Marató, Son Juny 2015/16, va començar dia 11 de setembre i compta amb diversos punts d'avituallament. El primer punt (vacances de Nadal) ja l'hem passat i ara és hora de reprendre aquesta cursa de llarga distància que finalitzarem a mitjan mes de juny.

 Aquest primer avituallament ens ha d'haver servit per a proveïr-nos a tots nosaltres: corredors, atletes,  ajudants, animadors, jutges, organitzadors, tècnics, directius, etc... de força i coratge per a superar-nos cada dia i seguir a bon ritme fins al següent avituallament, que el trobarem d'aquí un poc més de dos mesos (vacances de Pasqua).

Just començar ja veim Sant Antoni i els dimonis que ens volen animar i motivar per seguir treballant i ens volen donar a conèixer aquesta festa tan nostra. Com no pot ser d'altre manera farem moltes activitats i tallers per celebrar aquest Sant tan important per a tots nosaltres.

Després de Sant Antoni ja ens prepararem per disfressar-nos, no faltaran les comparses ni les danses, perquè un any més La Rua 2016 de Son Juny, sigui tan atractiva i acolorida com anys anteriors.

Seguidament apareixerà la corema i amb ella la nostra estimada Jaia Corema, aquesta veieta que sempre té projectes en marxa i ens sorprèn amb les seves ocurrències, gràcies a ella aprenem moltes coses i ella també es sent molt bé entre nosaltres, ja que tots els divendres ens obsequia amb algun regal i nosaltres sempre li dedicam una estoneta i una cançó.

I ja arribam al final del segon trimestre, que acabarem amb la Setmana Cultural, aquesta setmana volem que estigui plena d'activitats relacionades amb les olimpíades. Tenim diferents contactes amb esportistes que han estat olímpics o paralímpics i durant aquest segon trimestre rebrem les seves visites, també tenim tallers organitzats de tir amb arc, d'escacs, de nutrició, de teatre, etc... a més de les sortides i algunes sorpreses !!!!

Sense deixar mai de banda el currículum i les programacions de cada àrea. 

 Vos anirem informant de les activitats més destacades que realitzarem a l'escola i si teniu alguna suggerència o contacte que sigui interessant pel nostre alumnat estaríem molt agraïts que ens ho comunicàssiu.

 I finalment arribarem al segon punt d'avituallament, les vacances de Pasqua. 

 I ARA: ENDAVANT LES ATXES !!!!!!!

Ben carregats d'energia han vingut aquest grup de 2n. !!!!!!!!

El grup de 1r. també han arribat molt contents a les classes !!!!!!!!!!

El grup de tercer estaven molt xalets de tornar-se a veure !!!!

Recordau que dilluns tothom ha de pensar a dur la bosseta per a la higienes personal.

Sabem que els Reis han duit moltes coses als nostres alumnes: botelles, carmanyoles, bossetes, xandalls, esportives, etc... Ho saben tot aquests Reis !!!!!!!

ÀNIMS I ENDAVANT !!!!!!!!

ÀNIMS I CORATGE QUE TOTS PODEM !!!!!!

 VISCA SON JUNY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada