Benvinguts al Bloc d'Educació Física.

BENVINGUTS AL BLOC D'EDUCACIÓ FÍSICA.

L'OBJECTIU D'AQUEST BLOC ÉS APROPAR A TOTA LA COMUNITAT EDUCATIVA EL MÓN DE L'EDUCACIÓ FÍSICA, ELS SEUS OBJECTIUS I LES ACTIVITATS MÉS DESTACADES QUE REALITZAM A L'ESCOLA.

divendres, 29 de gener del 2016

NUTRICIACTIVA'T

Avui els alumnes de 1r cicle de primària han duit a terme un taller de NUTRICIACTIVA'T, gràcies al programa del Consell de Mallorca, Suma't a l'esport saludable.
El taller ha estat impartit per un professor d'educació física de secundària, en Jaume, i des d'aquí li volem donar les gràcies per la seva bona feina.
La sessió ha tingut dues parts, una més teòrica amb exercicis i activitats relacionades amb els aliments, amb recursos interactius i jocs engrescadors i molt divertits que ens han ajudat a entendre com podem mantenir una dieta saludable, variada i equilibrada, i la relació que té amb l'activitat física i l'esport. I la segona part ha estat més pràctica, de jocs motrius, sempre relacionats amb els aliments.

El grup de 2n han demostrat que sabien moltes coses de la dieta saludable.
Els alumnes han participat activament a totes les activitats plantejades.



Hem sortit al pati a realitzar jocs motrius, sempre relacionats amb el tema.
El joc de les fruites ha estat molt divertit.
En Jaume ens ha regalat un quadern per cada alumne/a.
Els alumnes de 1r. han fet el mateix taller, també els ha agradat molt.
 Els objectius que voliem aconseguir era conèixer un poquet millor el món de l'alimentació i la seva relació amb una vida  més saludable.
Seguir descobrint en què consisteix una dieta saludable i les pautes que hem de seguir per fer-ne.
Comprendre la importància de l'activitat física i d'una dieta saludable per a aconseguir i mantenir un pes corporal adequat, així com crear uns hàbits positius a tots els nins i no tan nins. 

PIRÀMIDE DE L'ALIMENTACIÓ SALUDABLE.
 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada