Benvinguts al Bloc d'Educació Física.

BENVINGUTS AL BLOC D'EDUCACIÓ FÍSICA.

L'OBJECTIU D'AQUEST BLOC ÉS APROPAR A TOTA LA COMUNITAT EDUCATIVA EL MÓN DE L'EDUCACIÓ FÍSICA, ELS SEUS OBJECTIUS I LES ACTIVITATS MÉS DESTACADES QUE REALITZAM A L'ESCOLA.

dissabte, 7 de novembre del 2020

CONSOLACIÓ: UN LLOC IDÍLIC PER FER EDUCACIÓ FÍSICA.

 CONSOLACIÓ: UN LLOC IDÍLIC PER FER EDUCACIÓ FÍSICA.


Els més petits també gaudeixen d'aquest entorn.


EL SANTUARI DE CONSOLACIÓ és troba a deu minutets passejant des de l'escola. Hi ha un caminet que transcórrer enmig de la natura i ens dur fins al Santuari.

 Les converses, els diàlegs, els secrets,, ... i els cants dels ocells ens acompanyen durant el curt trajecte.

Una vegada que ja hem arribat, bevem un poquet d'aigua i ens preparam per jugar, sí , sí..., "JUGAR" i entretenir-nos!

Ja sabeu que el joc i l'entreteniment sempre han estat indissociables de l'aprenentatge.

Cantar i jugar és la manera més motivadora i efectiva d'aprendre.

Presentam els JOCS amb les seves normes i regles i començam a jugar. Algunes vegades hem de cantar una cançoneta per veure qui inicia el joc. Dalt del cotxe hi ha una nina ... , Un ciuró petit, ... Quinze, són quinze, ... Etc...  Són algunes de les cançons que ja aprofitam per aprendre i practicar.

Els al.lots volen molt de moviment, que és lo que la carn que creix necessita.

Una vegada iniciat el joc si hi ha algú molt cansat o necessita qualque aclariment demana TÉNTOL i ens aturam un poc i després tornam reprendre el que fèiem. Si hi ha algun company que estigui lesionat o presenti algun impediment pot ser de MEL I SUCRE i axí sabem que hem d'anar més en compte. Algunes vegades necessitam "SOPES" per averiguar quí té l'anellet o qui ha fet més aprop en el joc del minut.

Conèixer els JOCS POPULARS I TRADICIONALS i el seu vocabulari és un altre dels principals objectius. No podem deixar perdre aquesta herència que els nostres avantspassats, generació darrera generació i el nostre poble ens ha regalat.

Un altre objectiu i no menys important és transmetre la manera que es pot passar un TEMPS D'ESBARJO, en el pati, durant una excursió, amb família, ... sense necessitat de massa material, i més ara que els aparells electrònics (ordinadors, tablets, mòbils, ...) es volen imposar. A les classes d'EDUCACIÓ FÍSICA apostam pels jocs motrius, solidaris i cooperatius i gaudim i aprenem a través d'ells.

D'aquesta manera natural i divertida a l'escola de SON JUNY anam creixent com a persones i ens desenvolupam a nivell físic, psíquic i emocional.

Aquest curs és molt especial, per diferents aspectes, però les anades a Consolació ens ajuden i ens agraden molt a tots, ens transmeten pau i tranquil.litat i gaudim molt d'aquest entorn i d'aquestes estones. 

Som molts els alumnes i mestres que quan som a Consolació recordam el nostre ESTIMAT MESTRE DON PEP, ens sentim aprop d'ell i segur que ell està orgullós de sentir-nos jugar i gaudir de tot el que feim.


En record a Don Pep!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada