Benvinguts al Bloc d'Educació Física.

BENVINGUTS AL BLOC D'EDUCACIÓ FÍSICA.

L'OBJECTIU D'AQUEST BLOC ÉS APROPAR A TOTA LA COMUNITAT EDUCATIVA EL MÓN DE L'EDUCACIÓ FÍSICA, ELS SEUS OBJECTIUS I LES ACTIVITATS MÉS DESTACADES QUE REALITZAM A L'ESCOLA.

divendres, 22 de maig del 2020

ÀNIMS CAMPIONES I CAMPIONS!

            HOLA A TOTS!




FA UNES SETMANES VOS VAIG PROPOSAR UNA ACTIVITAT DE JCLIC, D'EDUCACIÓ VIAL, I MOLTS DE VOSALTRES ENS DIGUEREU QUE VOS HAVIA AGRADAT I QUE LA TROBAREU INTERESSANT!

AQUESTA VEGADA VOS PROPOSO UNA ALTRA ACTIVITAT DE JCLIC, ESPER QUE VOS AGRADI!

Podeu triar entre dos nivells, vos recomano que 1r i 2n curs realitzeu el nivell de cicle inicial i la resta el cicle mitjà, i si estau carregats d'energia i voleu aprendre o recordar el que ja sabeu podeu fer els dos nivells!


ACTIVITATS DE JCLIC D'EDUCACIÓ FÍSICA  .................................. Proposta per a 1r cicle.


ESPORTS I VALORS ............................................................................... Proposta per a 2n cicle.



PELS AFICIONATS A LES BICICLETES ............................................. Després del confinament són molts els que hem optat per sortir en bicicleta. M'han comentat que el camí de ses casetes va ple de ciclistes, per tant vos proposo aquesta activitat que anirà bé per recordar totes aquelles normes que hem de tenir presents.


PELS ALUMNES D'ED. INFANTIL ..................................................... "Carn que creix no pot estar aturada!"

ÀNIMS I ENDAVANT!



Esper als vostres comentaris a cbauza@escolasonjuny.cat





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada