Benvinguts al Bloc d'Educació Física.

BENVINGUTS AL BLOC D'EDUCACIÓ FÍSICA.

L'OBJECTIU D'AQUEST BLOC ÉS APROPAR A TOTA LA COMUNITAT EDUCATIVA EL MÓN DE L'EDUCACIÓ FÍSICA, ELS SEUS OBJECTIUS I LES ACTIVITATS MÉS DESTACADES QUE REALITZAM A L'ESCOLA.

divendres, 28 d’abril del 2017

SORTIDA EN BICICLETA A SA COMUNA DE LLORET DE VISTA ALEGRE.

El proper dimecres, 3 de maig, els alumnes de 5è i 6è d'educació primària tenim programada una sortida en bicicleta a Sa Comuna de Llorito.


L'itinerari que tenim previst és partir de l'escola damunt les 9 hores, després d'una petita xarla amb el Policia local. Partirem cap a la carretera vella d'Algaida, passar per la possessió de Son Brondo, cruzar la carretera de Llorito-Montuïri i seguir el camí de Son fred i el de Son Baró fins a arribar a Sa Comuna. Sempre acompanyats del Policia Local de Sant Joan i de 3 mestres. Per a la tornada feríem el mateix itinerari. Tenim prevista l'arribada al centre a les 16 hores.

També volem destacar que a Sa Comuna ens esperaran dos guies molt especials i que coneixen pam a pam i d'ulls clucs Sa Comuna, són na Magda, mestra de Son Juny fins a la seva recent jubilació i el seu germà Pau.

Juntament amb ells, na Magda i en Pau i gràcies a na Pilar, hem organitzat aquesta sortida i ens hem plantejat els següents objectius:

- Saber que és una propietat comunal (Sa Comuna de Lloret és l´única que hi ha al Pla de Mallorca).
- Conèixer l'ecosistema de Sa Comuna: La garriga.
- Identificar els 3 estrats de vegetació de dins Sa Comuna.
- Conèixer l'aprofitament dels recursos de Sa Comuna.
- Aprendre a circular i respectar les normes de circulació per carretera.
- Fer esport, conviure un dia s'excursió amb els companys, conèixer nous espais i, sobretot, passar-ho bé. 

Per tant, per aquesta sortida necessitam: La bicicleta i el casc, guardapits reflectant, berenar, dinar, aigua i roba adequada per anar d'excursió.


Una vegada realitzada la sortida vos contarem com ens ha anat! 

Per a la resta d'alumnes, tant d'ed. infantil com d'ed. primària, com cada any, també tenim programades unes jornades d'educació vial en bicicletes, amb l'ajuda del Policia Local i el suport del parc mòbil del Consell de Mallorca. Les dates per aquestes jornades d'educació viària són el 8 i el 9 de juny.

Més endavant vos anirem ampliant aquesta informació. Però ja podeu anar posant a punt la bicicleta, preparar el casc i esperar que arribi el dia!

PENSAU A POSAR A PUNT LA BICICLETA!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada