Benvinguts al Bloc d'Educació Física.

BENVINGUTS AL BLOC D'EDUCACIÓ FÍSICA.

L'OBJECTIU D'AQUEST BLOC ÉS APROPAR A TOTA LA COMUNITAT EDUCATIVA EL MÓN DE L'EDUCACIÓ FÍSICA, ELS SEUS OBJECTIUS I LES ACTIVITATS MÉS DESTACADES QUE REALITZAM A L'ESCOLA.

dimecres, 14 de desembre del 2016

SON JUNY I LES CORALS DE SANT JOAN.

Aprofitant que ja s'acosta Nadal, la comissió de festes de la nostra escola ha organitzat una trobada de les diferents corals de Sant Joan. Avui han vingut representats de tres corals diferents, el Cor Parroquial, la  Coral de Persones Majors i els grans protagonistes, la CORAL INFANTIL. A totes elles les donam LES GRÀCIES I L'ENHORABONA per la seves magnífiques actuacions.

Avui ha estat el dia escollit per reunir-nos tots junts en el pati de la nostra escola i poder gaudir d'aquestes veus tan dolces.

Ha estat una diada molt "guapa" i especial allà on hem pogut veure gent gran, padrins i padrines, amb molta energia i moltes ganes de transmetre aquesta pau i serenor i nins il.lusionat i apreciant les veus d'aquestes persones.

Els alumnes de 5è i 6è, els més grans, ens han fet un recorregut per la història de la música a Sant Joan, ha estat una presentació molt interessant, proposam que la publiquin al seu blog, ja que han fet la recerca, i tots ens podrem enriquir d'aquesta tasca tan completa. Gràcies!

A continuació podeu veure diferents imatges que més endavant complementarem amb un peu de foto.

Esperam que vos agradin i pogueu gaudir d'aquesta activitat duita a terme avui a Son Juny, encara que vos mancarà el més important: LA MÚSICA!

















Més endavant completarem aquesta entrada.

MOLTES GRÀCIES A TOTS ELS PARTICIPANTS, HA ESTAT UN PLAER!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada