Benvinguts al Bloc d'Educació Física.

BENVINGUTS AL BLOC D'EDUCACIÓ FÍSICA.

L'OBJECTIU D'AQUEST BLOC ÉS APROPAR A TOTA LA COMUNITAT EDUCATIVA EL MÓN DE L'EDUCACIÓ FÍSICA, ELS SEUS OBJECTIUS I LES ACTIVITATS MÉS DESTACADES QUE REALITZAM A L'ESCOLA.

divendres, 8 d’abril del 2016

COMENÇAM EL 3r TRIMESTRE. Pas pel segon punt d'avituallament.

 Estimats companys:
 La gran Marató Son Juny 2015-16 contínua. Després de passar pel segon punt d'avituallament (vacances de Pasqua) i recuperar forces, hem començat el darrer tram d'aquesta cursa de llarga distància.
La carrera va començar dia 11 de setembre i finalitzarà dia 22 de juny, ja no comptam amb més punts d'avituallament (vacances), per tant, a partir d'ara és molt necessari alimentar-nos correctament, descansar les hores recomanades i afrontar aquesta recta final carregats d'energia, força i coratge.
Aquesta setmana que hem passat la podem considerar d'escalfament però a partir d'ara ja no valen excuses, cada dia ens hem d'esforçar al màxim i hem d'arribar a la meta amb la màxima puntuació possible.

Les alumnes de 5è fent Acrosport.

 Pensau a posar a punt la BICICLETA:


ACROSPORT AMB ELS ALUMNES DE 5è.


Hola!

 Aquesta setmana hem començat el 3r trimestre escolar. Tenim 3 mesos per endavant i moltes tasques i activitats per fer.

 A través d'aquest blog podreu veure les més rellevants.

Per la pròxima setmana, dimecres dia 13, tenim programada una sortida amb bicicleta amb els alumnes de 3r cicle, al  Museu Arqueològic i al Poblat Talaiòtic de Son Fornés, a Montuïri.
 Per tant, aquest cap de setmana ja podeu posar a punt la vostra bici i preparar el casc i la vestimenta.


Els objectius plantejats són diferents. En quan a l'educació vial pretenem que els alumnes facin front a les resposabilitats com a conductors de bicicletes. Pretenem ensenyar i recordar quines són les regles i comportaments bàsics per desplaçar-se amb seguretat i que vagin adquirint hàbits encaminats a la creació d'un "sentit vial".

Per aconseguir aquests objectius comptam amb el Policia Local, que uns dies abans ens farà una sessió teòrica i el dia de la sortida ens acompanyarà en tot moment.
Uns altres objectius són conèixer les cultures primitives a la nostra illa. La visita guiada ens permetrà conèixer amb detall les tècniques constructives emprades en l'època, els paràmetres aquitectònics emprats, els mecanismes de funcionament i d'organització econòmica i social.
Amb el taller podrem assolir coneixements en matèria zoològica pel que fa a la identificació d'espècies animals diferents, així com la caracterització de les restes òssies tant pel que fa a qüestions com d'edat o el sexe dels individus.

VOS CONTAREM COM ENS HA ANAT AQUESTA SORTIDA TAN ESPERADA. FINS AVIAT!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada