Benvinguts al Bloc d'Educació Física.

BENVINGUTS AL BLOC D'EDUCACIÓ FÍSICA.

L'OBJECTIU D'AQUEST BLOC ÉS APROPAR A TOTA LA COMUNITAT EDUCATIVA EL MÓN DE L'EDUCACIÓ FÍSICA, ELS SEUS OBJECTIUS I LES ACTIVITATS MÉS DESTACADES QUE REALITZAM A L'ESCOLA.

divendres, 6 de novembre del 2015

SOM UNA ESCOLA SOLIDÀRIA.

Com molt bé sabeu la nostra escola està adherida a la XARXA DE CENTRES EDUCATIUS SOLIDARIS, del fons mallorquí de solidaritat i cooperació.

Des del 2007 el nostre centre està adherit a la xarxa de centres educatius solidaris, promogut pel fons mallorquí de solidaritat i cooperació. En un principi cooperavem amb un centre de Nicaragua, Santa Rosa i amb ells ens comunicavem a través de cartes, felicitacions, etc... i ens ajudavem mutuament. El curs passat els representants del fons mallorquí ens comunicaren que el centre de Santa Rosa havia fet unes millores molt significatives, en part, gràcies a l'escola de Sant Joan i ens proposaren que ens agermanessim amb un altre centre que tenia més necessitats, aquest centre es "Profesor Manuel de Jesús Llanes Gutiérrez", de la comunitat de San Andrés, del municipi de Telpaneca.

Ahir, a la nostra escola ens visità de la batlessa de Telpaneca, municipi de l'escola amb la qual estem agermanats, i també ens visità el batle de Las Sabanas i altres representants del fons mallorquí.

Sa Jota de Sant Joan i Ses Boleres foren algunes de les peces interpretades per aquestes magnífiques balladores.




La nostra escola havia preparat amb molt d'entusiame aquesta visita.


   L'objectiu principal d'aquest agermanament és conèixer altres cultures, pobles, nins i nines, realitats personals, familiars i socials i que ens enriquesqui com a persones i a la societat en general.

   També sensibilitzar-nos i prendre conciència de les desigualtats socials i econòmiques  que hi ha a les diferents parts del món, quines són les causes i les conseqüències que produeixen: pobresa, enfermetats, injusticia, falta de llibertat, etc...

Els alumnes de 6è els donaren la benvinguda en nom de tots!
 

L'equip directiu de la nostra escola amb els batles.

Els més grans plantejaren moltes preguntes a la batlesa


La nostra escola organitza cada any diferents activitats per obtenir recursos econòmics i ajudar a aquests centres, organitzam els berenars solidaris i també s'organitza una gelatada solidària, on la majoria de famílies de la nostra escola fa una aportació.

 PODEM DIR QUE SOM UNA ESCOLA SOLIDÀRIA.
Molta espectació.

Enhorabona a les balladores, Marina, Marta, Catalina i Joana Maria.



















   I PER ACABAR L'APIMA VA CONVIDAR A TOTS ELS ASSISTENTS A BERENAR.

 MOLTES GRÀCIES!!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada