Benvinguts al Bloc d'Educació Física.

BENVINGUTS AL BLOC D'EDUCACIÓ FÍSICA.

L'OBJECTIU D'AQUEST BLOC ÉS APROPAR A TOTA LA COMUNITAT EDUCATIVA EL MÓN DE L'EDUCACIÓ FÍSICA, ELS SEUS OBJECTIUS I LES ACTIVITATS MÉS DESTACADES QUE REALITZAM A L'ESCOLA.

dijous, 7 de març del 2013

SORTIDA EN BICICLETA: SANT JOAN - PETRA - PUIG DE BONANY - SANT JOAN.

Aquests darrers anys amb el 3r. cicle hem realitzat la sortida del 2n. trimestre amb bicicleta. L'any passat anàrem a Montuïri, en el talaiot de Son fornés i també al museu i aquest curs hem escollit visitar Petra, aprofitant que es celebra el 300 anys de la mort del Beat Juníper Serra.
Hem partit passades les 9h. de l'escola, hem travessat el poble fins arribar a la cooperativa, hem agafat el camí de Son Baró i el de Son Maimó, també hem anat devora les vies del tren fins arribar al poble de Petra, damunt les 10h. ja erem al convent, allà ens esperava el Pare (capellà de Sant Joan) per explicar-nos la vida i obra del Beat Juníper Serra. Seguidament hem berenat i hem anat a visitar el Museu i també la casa on va nèixer el Pare Serra.
A continuació hem tornat agafar les bicicletes i fins a la falda de Bonany no ens hem aturat, allà les hem deixades ben fermades i camina caminaràs hem arribat a d'alt del puig, hem anat a la part més alta d'aquest  i també a veure les partions de Sant Joan, Petra i Vilafranca. Hem dinat tranquil.lament amb els nostres companys de cicle i de volta cap a la vila.
Hem realitzat 27.680 metres en bicicleta i 3.000 metres a peu aproximadament.

ENHORABONA CAMPIONS !!!!!!

BEAT JUNÍPER SERRA: 1713 - 2013

ARRIBADA AL CONVENT

QUIN BERENAR MÉS BÒ !

DALT DEL PUIG DE BONANY.

MUSEU DEL PARE SERRA

CASA ON VA NEIXER.

TOTS HEM ARRIBAT AMB ÈXIT !

HORA DE DINAR HEM COMPARTIT MOLTES COSES.

HEM ESTAT MOLT CÒMODES !

PER DAVALLAR, ALGUNS ALUMNES I DON PEP HAN FET "JOGGING"

APUNT DE PARTIR CAP A LA VILA




               ENHORABONA A TOTS ELS PARTICIPANTS  I GRÀCIES AL POLICIA LOCAL

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada