Benvinguts al Bloc d'Educació Física.

BENVINGUTS AL BLOC D'EDUCACIÓ FÍSICA.

L'OBJECTIU D'AQUEST BLOC ÉS APROPAR A TOTA LA COMUNITAT EDUCATIVA EL MÓN DE L'EDUCACIÓ FÍSICA, ELS SEUS OBJECTIUS I LES ACTIVITATS MÉS DESTACADES QUE REALITZAM A L'ESCOLA.

dijous, 10 de gener del 2013

PSICOMOTRICITAT I EDUCACIÓ FÍSICA A EDUCACIÓ INFANTIL.

Aquesta setmana, després d'un llarg descans però molt agraït, hem tornat reemprende les classes. Dimarts férem Psico i dijous Ed. Física.
Hem seguit la mateixa dinàmica de sempre, la psicomotricitat a la sala-gimnàs i seguint amb les tres pautes molt marcades, la primera el ritual d'entrada per recordar allò realitzat a la sessió anterior, verbalitzar el que ens agradaria fer,  insistir amb les normes i preparar-nos per començar (canviar les esportives pels calcetins de psico), la segona part és més de joc lliure, (però amb intencionalitat per part dels docents), amb diferents racons i materials com són les espetlleres, el boti-boti, l'amaca, el plint, la rampa, bancs suecs, la corda, miralls, piscina de pilotes, racó de construccions petites (fustetes), teles, coixins, matalassos, etc... amb l'objectiu que els nins i nines estiguin motivats per dur a terme el joc sensoriomotor i també el joc simbòlic. La tercera part, és la representació o distanciació que ens ajuda a la relaxació i ens prepara per finalitzar la sessió, qualque vegada contam un conte, altres vegades realitzam un dibuix, escoltam música tranquil.la, ens feim massatges, verbalitzam el que ens ha agradat més i el que hauríem de millorar, feim un joc tranquil, etc... amb l'objectiu que aprenguin conciència del seu cos i tornin a la calma.

TOTHOM BEN ENFEINAT !

Joc simbòlic, jugaven a papàs i mamàs.

El circuit amb coixins i la rampa és un racó molt divertit.



 AGRAÏM A TOTS ELS PARES LA SEVA COL.LABORACIÓ PER DUR CADA DIMARTS I DIJOUS ROBA I CALÇAT ESPORTIU, ELS NINS ESTAN MÉS CÒMODES I ELS FACILITA EL MOVIMENT.

Els Reis ens rentaren els calcetins però no pensaren posar-los per parelles !

Construcció amb fustes.

El primer cartell de l'any amb el portal alrevés !

Qui estira més fort?

Un avió, una super construcció amb coixins.

Ajudam al nostre company.

Hem de guiar al nostre companys, que no hi veu, per tota la sala i no ens hem de fer mal!

I DIJOUS EDUCACIÓ FÍSICA.
 Aquesta setmana hem realitzat la sessió al poliesportiu, hem duit a terme diferents activitats i jocs i hem experimentat amb pilotes de bàsquet, amb l'objectiu de millorar el desenvolupament psicomotriu.
Hem jugat a "toca-toca" (les parts del cos, en català i en anglès), a "come-cocos" (seguir les línies, aquest joc ens ajuda a descobrir l'espai i organitzar-nos dins ell). També hem seguit treballant les HMB (habilitats motrius bàsiques, com córrer, caminar, gatejar endavant i endarrera, arrossegar-se, botar, etc...) I hem experimentat amb pilotes de bàsquet. 


TOT L'EQUIP COMPLET. (Vestimenta, material i "manager-mister") ENHORABONA CAMPIONS !!!!!!!!!!!!!!!!
Hora de recollir el material, molt important.

NOMÉS PODIA TOCAR ENTERRA LA PILOTA I UNA PART DEL COS.

INTENTAM FER BOTAR LA PILOTA D'ASSEGUTS.

FEIM S'AVIÓ.

PILOTA A L'ESQUENA I PEUS ENTERRA.

PILOTA A LA PANXA I L' AGONTAM AMB UN SOL DIT.






EXPERINTAM.




SABEU QUINA DIFERÈNCIA HI HA ENTRE UN ESPORTISTA I UN BON ESPORTISTA?
SI NO HO SABEU HO PODEU DEMANAR EN ELS ALUMNES DE LA CLASSE DELS LLEONS I LLEONES, VA SER UN TEMA QUE VA SORTIR A LA CLASSE DE PSICO. La conclusió que en vàrem treure és molt interessant i important.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada