Benvinguts al Bloc d'Educació Física.

BENVINGUTS AL BLOC D'EDUCACIÓ FÍSICA.

L'OBJECTIU D'AQUEST BLOC ÉS APROPAR A TOTA LA COMUNITAT EDUCATIVA EL MÓN DE L'EDUCACIÓ FÍSICA, ELS SEUS OBJECTIUS I LES ACTIVITATS MÉS DESTACADES QUE REALITZAM A L'ESCOLA.

dimecres, 17 de gener del 2018

SON JUNY CELEBRA UNA DIADA SANTANTONIERA!

Com ja és tradició, a la nostra escola, celebram Sant Antoni!

Des del primer dia del segon trimestre ja tenim present que s'acosta St. Antoni i organitzam diferents tallers i activitats per donar a conèixer les tradicions a què ha donat lloc la festa. Aprenem a compondre gloses i a cantar-les, dibuixam i pintam caretes, aquest any, també, hem convidat a un mestre artesà especialitzat amb el personatge del dimoni, que ens ha contat contes i ens ha mostrat diferents material elaborats per ell mateix, etc... I l'horabaixa del 16 de gener tots junts al pati de l'escola cantam les gloses acompayats dels xeremiers  i dels dimonis de Son Juny.


Els dimonis de Son Juny ens feren una presentació de cada un d'ells! Des d'aquí els volem donar l'enhorabona a tots ells i a la seva tutora.
Tots els cursos cantaren la seva glosa ajudats pels seus tutors i per la mestra de música, na Bàrbara!














I per acabar la festa, els dimonis grossos i els dimonis de Son Juny ens encalçaren durant una bona estona al pati de darrera i també aprofitaren per fer-ne de les seves!

VISCA SANT ANTONI I VISCA SON JUNY !




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada