Benvinguts al Bloc d'Educació Física.

BENVINGUTS AL BLOC D'EDUCACIÓ FÍSICA.

L'OBJECTIU D'AQUEST BLOC ÉS APROPAR A TOTA LA COMUNITAT EDUCATIVA EL MÓN DE L'EDUCACIÓ FÍSICA, ELS SEUS OBJECTIUS I LES ACTIVITATS MÉS DESTACADES QUE REALITZAM A L'ESCOLA.

dimecres, 17 de gener de 2018

"SOM DE LA MEDITERRÀNEA"

Divendres dia 12 els alumnes de 1r i 2n realitzaren un taller que ens oferí el Fons Mallorquí de Solidaritat. Es tractaren els temes de la diversitat cultural que ofereixen els països banyats per la Mediterrànea i la problemàtica de les migracions.

El taller va coincidir amb la sessió d'ed. física i moltes de les activitat foren motrius.També ens mostraren diferents vestimentes.


I aquesta sí que sí!!!!

"Una barca molt original"

Entre tots els alumnes de 2n vàrem construir un pont i tots passàrem per damunt ell.Acabarem fent un mural conjuntament allà on reflectirem el que havíem après.

Aquest mes de gener ens queda celebrar el dia de la Pau, aquest any cada curs celebrarà un acte específic per tal de reflexionar i interiortzar la necessitat de conviure en pau, amb justicia i amb respecte.

La passejada-caminada solidàira aquest curs escolar la celebrarem durant la setmana cultural, concretament dimarts dia 27 de març. Anirà dirigida a tota la comunitat escolar i com els curs passat tots els fons que recaptem aniran a la intitució Save the Children que aquest any ha organitzat una campanya per fer front a la desnutrició infantil.
Els infants vos aniran informant d'aquesta activitat i vos convidaran a participar-hi. Vos hi esperam a tots!!!!!!!!!

I pel mes de febre SA RUA!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada