Benvinguts al Bloc d'Educació Física.

BENVINGUTS AL BLOC D'EDUCACIÓ FÍSICA.

L'OBJECTIU D'AQUEST BLOC ÉS APROPAR A TOTA LA COMUNITAT EDUCATIVA EL MÓN DE L'EDUCACIÓ FÍSICA, ELS SEUS OBJECTIUS I LES ACTIVITATS MÉS DESTACADES QUE REALITZAM A L'ESCOLA.

dimecres, 12 d’abril de 2017

LA SETMANA CULTURAL.

Avui a les 14h hem donat per finalitzades les JORNADES CULTURALS 2017. Han estat tres dies plens d'activitats i molta música.

Intentarem mostrar-vos a través d'aquesta petita finestra diferents imatges, perquè acompanyades del relat dels vostres estimats fills i dels nostres estimats alumnes, pogueu veure i reviure el que ha donat de sí aquesta setmana.

Ens manquen moltes imatges de diferents tallers i activitats, però segurament que a la tornada de vacances les exposarem. Dilluns el departament d'ed. física va dedicar tota la jornada a la representació de les dues obres de teatre: "El ratolí de camp i el ratolí de ciutat" i "Ous de somera".

  Tallers de gastronomia: 

Dimarts dedicarem les primeres hores per fer diferents tallers de gastronomia, educació infantil i 1r. i 2n. curs feren crespells, elaboraren tot el procés. Vos puc assegurar que sortiren boníssims!

La recepta i els ingrediens són molt importants per fer uns bons crespells!

Tothom ben preparat per començar a fer crespells.

Els cursos de 2n. i 3r. feren panades  amb l'ajuda de dues padrines i la nostra estimada mestra jubilada, na Magda, aquest era un taller també molt interessant!


La col·laboració de les padrines i de na Magda va ser molt important i una bona garantia. Moltes gràcies!!!!!!!!!!!!!!!!

Fent panades
                                                             
Gràcies Miquel pel crespell!
Tothom ben arromangat i a fer panades!

Na Denisse, també va venir a disfrutar de les jornades culturals.
Els grups de 5è i 6è feren robiols, ni més ni manco! 

Elaborant la pasta per després fer els robiols.

Musical "El petit drac". 

Dimarts després del pati teníem porgramat el musical "El petit drac". Va ser una obra de teatre musical interpretada per tres actors que mitjançant la paraula, la música, les titelles i l'humor donaren vida a més de nou personatges, que ens aportaren a un món màgic, allà on els valors envers de la convivència i del respecte a les persones i a l'entorn n'eren el principal objectiu. 
Va ser tot un èxit!

El musical "El petit drac" a Son Juny.

Tot el públic va valorar la gran actuació.

Enhorabona als organitzadors! Especialment a na Maria Hernàndez i n'Antònia Torrens.  Moltes gràcies per fer possible que el musical "El petit drac" actuàs a Son Juny. Sabem que no ha estat fàcil!

Tres companys nostres varen ajudar a recollir tot el fems escampats pel bosc i varen separar els residus correctament. Enhorabona!

La Música, les titelles, les cançons, ... Tot molt acertat!

Enhorabona  actors!

I a l'hora de dinar...!

Un tast de tot! Va ser BONÍSSIM!
Els mestres també celebràrem Pasqua.
 

 Berenada a Consolació

I el capvespre acudirem a Consolació a berenar, cada curs d'allò que havia elaborat el matí, crespells, panades i robiols.


Va ser un horabaixa molt atractiu i divertit.


El temps ens acompanyà.

Els crespells varen ser molt bons !

Aprofitarem per fer una passajadeta per l'entorn de Consolació.

DIMECRES: RODA DE TALLERS.

Com podreu veure realizàrem una roda de tallers. Férem 12 grups totalment heterogenis d'alumnes de totes les edats i preparàrem 12 tallers.

Els alumnes de 5è i 6è eren els capitans dels diferents equips i el encarregats de què tots els grups anassin units i ben cohesionats.

 Aquesta va ser una organització molt acertada, ja que tant els capitans com la resta de membres de cada grup va complir perfectament amb les directrius donades per la comissió encarregada d'organitzar aquesta activitat.

FOTOCALL DE MUSICALS: GREASE.


Fotocall.

L'EVOLUCIÓ DE LA MÚSICA.

ART I MÚSICA


RÍTMES

MASSATGES AMB MÚSICA DE DAMARIS GELABERTBALL DE BOT.CASTELLERS

MASSATGES AMB MÚSICA DE DAMARIS GELABERTSWINGART I MÚSICA: PINTAM AMB ELS PEUS

KARAOKE

KARAOKE

ELS CASTELLERS DE SON JUNY!
DIMECRES TAMBÉ DESPEDIREM SA JAIA:

FINS EL PROPER CURS!


SA DARRERA CARTA DE SA JAIA ALS ALUMNES DE SON JUNY.

MOLTES GRÀCIES JAIA PER VENIR CADA CURS A LA NOSTRA ESCOLA.

SWING

ART I MÚSICA

FOTOCALL

DUES DÀLMATES, QUÈ GUAPES!
RÍTMES

El taller de maquillatge.

Taller de maquillatge.

Guapo!

Un autèntic taller d'ARTISTES!Quin gust...!BALLADA DE TOTS ELS ALUMNES I MESTRES PER FER LA COENDA DE LES JORNADES CULTURALS 2017.


Com heu pogut veure varen ser unes jornades culturals plenes d'activitats complementàries, totes elles programades i organitzades pel claustre de mestres de Son Juny, que a través d'aquestes i altres tasques es va desenvolupant el nostre projecte.

BONES VACANCES DE PASQUA!Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada