Benvinguts al Bloc d'Educació Física.

BENVINGUTS AL BLOC D'EDUCACIÓ FÍSICA.

L'OBJECTIU D'AQUEST BLOC ÉS APROPAR A TOTA LA COMUNITAT EDUCATIVA EL MÓN DE L'EDUCACIÓ FÍSICA, ELS SEUS OBJECTIUS I LES ACTIVITATS MÉS DESTACADES QUE REALITZAM A L'ESCOLA.

dissabte, 29 d’abril del 2017

DARRERS TALLERS DE SALUT BUCODENTAL.

Durant aquesta setmana hem duit a terme els darrers tallers de salut bucodental. Dilluns va tocar el torn al alumnes de 5è i 6è i divendres als alumnes de 3r i 4t., tots d'educació primària.

A través d'aquestes xerrades-taller, hem volgut fer arribar als infants la importància de tenir cura de la salut bucodental. Els dentistes ens han donat les claus perquè tots nosaltres poguem adquirir uns hàbits d'higiene bucal correctes.

Recordem que han estat uns tallers allà on tots els alumnes del centre han participat, petits i grans, sempre tenint en compte l'edat dels infant i adaptant els objectius a cada nivell.

A cada sessió s'ha preparat un experiment, perquè els alumnes poguessin comprendre millor els conceptes a treballar, la veritat és que aquest experiment ha estat molt interessant i ha ajudat molt a comprendre la importància de rentar-se correctament les dents i de reduir el consum de llepolies i altres substàncies.

Una vegada més volem donar les gràcies al Col·legi Oficial de Dentistes de Balears per la seva col·laboració amb el nostre centre, el C.E.I.P. Son Juny. I esperam mantenir aquesta bona relació durant molts d'anys.

"UN SOMRIURE SA MEREIX L'ATENCIÓ MÉS GRAN"


A estat un luxe poder comptar amb dentistes professionals.

Els alumnes han mostrat molt d'interès durant totes les sessions.

Gràcies a tots!

Llepolies i begudes ensucrades només de tant en tant.

















Visualitzant l'experiment.

Moltes gràcies a tots els dentistes!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada