Benvinguts al Bloc d'Educació Física.

BENVINGUTS AL BLOC D'EDUCACIÓ FÍSICA.

L'OBJECTIU D'AQUEST BLOC ÉS APROPAR A TOTA LA COMUNITAT EDUCATIVA EL MÓN DE L'EDUCACIÓ FÍSICA, ELS SEUS OBJECTIUS I LES ACTIVITATS MÉS DESTACADES QUE REALITZAM A L'ESCOLA.

dimarts, 31 de maig del 2016

EN LLORENÇ GACIES, UN TRIATLETA AMATER.

Aquesta setmana hem rebut la visita d'un esportista amater, és a dir, un esportista aficionat.

Els grans afortunats han estat LA CLASSE DELS TRIATLETES, (p4). La seva tutora, na Mª Magdalena i jo vàrem convidar un bon amic que tenim en comú i que practica el  triatló, en LLORENÇ i avui ens ha visitat. Ens ha duit tot el material necessari per poder practicar aquest esport tan dur com és el TRIATLÓ.

En Llorenç Gacies, de Montuïri, ens ha explicat que el triatló és un esport individual i que els atletes que el practiquen han de tenir molta resistència. Reuneix tres disciplines diferents: natació, ciclisme i carrera a peu.

Es caracteritza per ser un dels esports més durs que existeixen.

Ens ha explicat que els esportistes que practiquen el triatló han de seguir un calendari d'entrenament molt estricte per poder fer front a les exigents condicions de les diferents proves, tant a nivell físic com psicològic. Ell entrena quan pot, li agradaria disposar de més temps per preparar-se però abans de l'entrenament ha de complir amb les seves obligacions, en Llorenç és papà d'una fieta, na Júlia, i li agrada molt estar amb ella i de professió és informàtic, fa feina a l'ajuntament de Palma, per tant, li queda poc temps per entrenar-se. Però el poc temps que té l'aprofita i si un dia veis un corredor en bicicleta o a peu per les carreteres del voltant de Montuïri, tal vegada sigui en Llorenç!

També ens ha explicat que hi ha diferents modalitats de triatlons, n'hi ha de llarga distància, que reben el nom d' IRONMAN, han de fer 3'8 km nedant, 180'2 km en bicicleta i 42'2 km carrera a peu. En Llorenç ha participat a diferents IRONMANS. També ens ha dit que hi ha diferents categories, segons les edats dels participants i moltes regles i normes a complir.

En els Jocs Olímpics de Sidney 2000 el TRIATLÓ es va convertir en un ESPORT OLÍMPIC.

LA CLASSE DELS TRIATLETES, UNA EQUIP QUE LI AGRADA MOLT L'ESPORT.

 
NA Mª MAGDALENA ENS HA PRESENTAT EN LLORENÇ

EN LLORENÇ ENS HA DUIT TOT EL MATERIAL NECESSARI PER PRACTICAR EL TRIATLÓ.

TOTS ELS ALUMNES MOLT ATENTS A LES EXPLICACIONS DEL CONVIDAT D'AVUI.

LA VESTIMENTA ÉS MOLT IMPORTANT.

Ens ha explicat que els gorros per poder nedar han de ser de colors molt vius per poder veure els atletes dins l'aigua en tot moment. També en s'hivern han de dur un neopré per evitar el fred i millor si duen ulleres. Ens ha contat que les meduses qualque pic els piquen, i ens ha mostrat una picada de medusa a un braç.


La sortida d'una carrera de triatló.
Els gorros han de ser d'un color molt viu.



Després de nedar han d'agafar ses bicis i carrera amb bicicleta.


I per acabar una carrera a peu.

En Llorenç en bicicleta.

També competeix amb equip.

Després d'un triatló, en Llorenç així de satisfet amb la seva fieta.
En Llorenç en acció.
ENHORABONA EQUIP !!!!!!!!!!!!!!!!!

GRÀCIES LLORENÇ, PER VOLER COMPARTIR AMB NOSALTRES LA TEVA AFICIÓ:  EL TRIATLÓ.


1 comentari:

  1. Gràcies a vosaltres per convidar-me. He passat molt de gust de poder compartir-ho amb la classe de triatletes. Una abraçada a tots!!!

    ResponElimina