Benvinguts al Bloc d'Educació Física.

BENVINGUTS AL BLOC D'EDUCACIÓ FÍSICA.

L'OBJECTIU D'AQUEST BLOC ÉS APROPAR A TOTA LA COMUNITAT EDUCATIVA EL MÓN DE L'EDUCACIÓ FÍSICA, ELS SEUS OBJECTIUS I LES ACTIVITATS MÉS DESTACADES QUE REALITZAM A L'ESCOLA.

divendres, 4 de desembre del 2015

MOLTÍSSIMES GRÀCIES PER LES VISITES !!!!!!!!!!!!

Estimats companys!

Aquesta només vol ser una nota d'agraïment per la vostra atenció cap a aquest blog.

N'estam molt contents de veure com setmana rera setmana el marcador de les visites va augmentant.

La nostra intenció és compartir experiències, moments, jocs, activitats, celebracions, representacions, etc... amb tots vosaltres: alumnes, ex-alumnes, mares, pares, padrins, mestres, ex-mestres, companys de professió i de vocació,...

Estam molt encoretjats, engrescats i il.lusionats per seguir amb aquesta curolla encara que ens costa innovar, preparar, penjar, ... el material, però ja que tenim un "món connectat" aprofitar-m'ho!

Per tant, com hem dit abans, el marcador de les visites és la nostra injecció de moral.

Moltíssimes gràcies a tots !

Departament d'Educació Física.


3 comentaris:

  1. Cati, això només s'aconsegueix amb una combinació de dues coses importants: feina i passió per l'educació... i tu les practiques totes dues. Trob que mereixes un gran premi... o dos!!! 15000 enhorabones!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Xavier! En part el mèrit és teu, tú has estat i ets el meu mestre i el que m'ha engrescat amb aquesta curolla. Referent al premi ho trob interessant, ho hauríem de comunicar al coordinador de TIC !!!!!!!!

      Cati Bauzà.

      Elimina
  2. Cati, això només s'aconsegueix amb una combinació de dues coses importants: feina i passió per l'educació... i tu les practiques totes dues. Trob que mereixes un gran premi... o dos!!! 15000 enhorabones!!!

    ResponElimina