Benvinguts al Bloc d'Educació Física.

BENVINGUTS AL BLOC D'EDUCACIÓ FÍSICA.

L'OBJECTIU D'AQUEST BLOC ÉS APROPAR A TOTA LA COMUNITAT EDUCATIVA EL MÓN DE L'EDUCACIÓ FÍSICA, ELS SEUS OBJECTIUS I LES ACTIVITATS MÉS DESTACADES QUE REALITZAM A L'ESCOLA.

divendres, 11 de desembre de 2015

NADAL S'ACOSTA !!!

Aquest és el títol del full informatiu núm. 90 de la nostra escola. Va sortir aquests dies i explica de manera detallada les activitats que estan previstes fer i les que ja hem duit a terme durant aquestes jornades.

També podeu trobar les diferents iniciatives i campanyes solidaries, hem d'afegir una nova col.laboració solidària promoguda per l'ambient d'espais exteriors, titulada "taps solidaris", trobareu diferents bidons allà on podeu depositar tots els taps i ajudar d'aquesta manera simbòlica a altres persones.

Avui també hem fet una activitat mai vista a Son Juny. Dos falconers han vingut amb les seves aus repinyaires a explicar-nos la vida d'aquests éssers i a respondre totes les preguntes plantejades pels alumnes i mestres i el més sorprenent ha estat veurer-los en acció.
Ha estat una experiència molt guapa que molts de nosaltres no oblidarem mai.

Els alumnes i la mestra de 1r els grans promotors d'aquesta activitat. GRÀCIES!

Els alumnes de 1r  fan un projecte dels mussols i estan molt engrescats!Els falconers ens han duit fins a 8 aus diferents, mussols reials, olibes, xibetlins, etc...

Els hem pogut conèixer de ben aprop !!!!!!!!!!I fins i tot tocar-los !!!Es miraven amb molt de respecte !!!!!!!!!


I EL MÉS SORPRENENT HA ESTAT VEURER-LOS EN ACCIÓ  !!!!!!!!CAMPANYA DE TAPS SOLIDARIS.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada