Benvinguts al Bloc d'Educació Física.

BENVINGUTS AL BLOC D'EDUCACIÓ FÍSICA.

L'OBJECTIU D'AQUEST BLOC ÉS APROPAR A TOTA LA COMUNITAT EDUCATIVA EL MÓN DE L'EDUCACIÓ FÍSICA, ELS SEUS OBJECTIUS I LES ACTIVITATS MÉS DESTACADES QUE REALITZAM A L'ESCOLA.

divendres, 6 d’abril de 2012

LA GRAN GIMCANA CULTURAL I ESPORTIVA

AQUÍ TENIU TOT L'EQUIP ORGANITZADOR.
Els alumnes de 6è juntament amb la seva tutora n'Elisabeth i la mestra d'educació física, jo mateixa, vàrem organitzar una gimcana per tots els nostres companys de l'escola, alumnes i mestres.
Va durar tot el matí de dimecres  i constà de 9 proves, allà on es conjugaren activitats d'habilitat, d'equilibri, de punteria, d'expresió plàstica, artística, de coneixements, de deducció, de recerca, etc... Però sobretot volíem que fos una activitat de col.laboració i cooperació entre tots els membres del grup, eren grups heterogenis, a cada grup hi havia alumnes de tots els nivells i també mestres, que eren un membre més de l'equip. A cada estació hi havia dos alumnes de 6è que eren els jurats i explicaven pas per pas el procediment de la prova i després al final avaluaven el grup segons la seva habilitat, creativitat, simpatia, ... (Cada 15 minuts canviavem de prova).

Al final  tots els grups varen guanyar, uns per ser els més creatius, uns altres per ser els més observadors, altres els més investigadors, altres el més encertats, els més simpàtics, ... i els organitzadors  guanyaren l'OVACIÓ de tot Son Juny, i com a record una medalla també disenyada i elaborada per ells.

                                                         ENHORABONA A TOTS!

UNA IMATGE VAL MÉS QUE MIL PARAULES.
PROVA DE PUNTERIA
HI VA HAVER GRUPS QUE QUASI ARRIBAREN ALS 200 PUNTS
ENHORABONA ARTISTES!

 


SOPA DE LLETRES, HAVIEN DE CERCAR 10 POBLES DE MALLORCA

AQUÍ JA HO TENIU!


TRAVESSAR EL TALAIOT.
COM PODEU VEURE TOTHOM VA PARTICIPAR
A BALLAR!  UNA DE LES PROVES MÉS DIVERTIDES I ORIGINALS.
JOCS POPULARS. A QUIN JOC JUGÀVEM?
REI, REI QUAN D'ANYS VIURÉ! NO HO SER, ARA ELS CONTARÉ ... 1, 2, 3, ...

MOLT M'AGRADEN SES PANADES PERQUÈ TENEN PEBRE BÒ ...
XARRANCA
AQUESTA PROVA CONSISTIA EN INTERPRETAR UN QUADRE.
MOLT ENCERTAT.
TAMBÉ TROBAREM EL TRESOR AMAGAT PEL PINAR.
UN MURAL A LA PISSARRA DIGITAL
ENHORABONA ARTISTES!
HI HA MOLTA DE FEINA DARRERA, PERÒ AMB LA BONA VOLUNTAT DE TOTS ÉS MÉS FÀCIL
L'OCA ESPORTIVA
VÀREM HAVER DE FER EL CANGUR, LA CROQUETA, GIRS, SALTS, BOTS, ARROSSEGAMENTS, ABRAÇADES, LLANÇAMENTS, SPRINTS I NO SER QUANTES COSES MÉS. MÉS DE DOS MESTRES QUEDAREN BEN ESBRAONATS, PERÒ TENEN TOTES LES VACANCES PER RECUPERAR-SE, ÀNIMS COMPANYS!
PERDONAU-ME! Tenc més fotos de tots els participants a la gimcana, alumnes i mestres, n`hi ha de molt divertides, proximament les penjarem. Moltes gràcies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada