Benvinguts al Bloc d'Educació Física.

BENVINGUTS AL BLOC D'EDUCACIÓ FÍSICA.

L'OBJECTIU D'AQUEST BLOC ÉS APROPAR A TOTA LA COMUNITAT EDUCATIVA EL MÓN DE L'EDUCACIÓ FÍSICA, ELS SEUS OBJECTIUS I LES ACTIVITATS MÉS DESTACADES QUE REALITZAM A L'ESCOLA.

dijous, 5 d’abril del 2012

JORNADES CULTURALS 2011-2012



PREPARANT PER FER LA PASTA DE ROBIOL.
Durant els dies 2,3 i 4 d'abril a la nostra escola hem celebrat la Setmana Cultural. Hem realitzat activitats diferents a les del dia a dia.

Dilluns tots els alumnes del centre pogueren veure una obra de teatre en anglès titulada "Millie Potter i Millie Potter goes to the circus". Va ser molt interessant i entretenguda. També  es varen realitzar activitats educatives relacionades amb el projecte de solidaritat i agermanament amb el centre de Santa Rosa de Nicaragua, es projectaren vídeos sobre la realitat d'aquell país i de la seva escola, contes, lectures dels materials que hem rebut, etc...

Dimarts tots els cicles feren tallers de gastronomia,
pròpi d'aquests dies, els alumnes d'educació infantil feren uns crespells boníssims, els del primer cicle sortiren fabulosos, els alumnes de 2n. cicle feren unes panades mel i els de 3r.cicle uns robiols finíssims. Vos ho puc assegurar, vaig tastar un poc de tot!. La majoria de cicles dimarts horabaixa sortiren a passejar i aprofitaren per menjar-se el que havien fet el dematí, uns al parc i els altres a Consolació.
Els alumnes de 6è, la seva tutora i jo quedarem a l'escola a acabar d'organitzar la festa de dimecres, la Gran Gimcana Cultural i Esportiva.

MILLIE POTTER ENS VA FER FER EXERCICI.
BALLÀREM, CANTÀREM, ... TOT EN ANGLÈS.


MANIPULANT LA PASTA PER DESPRÉS FER ELS ROBIOLS.


 
EN GUILLEM TOT SATISFET AMB EL SEU ROBIOL

 
PROXIMAMENT PENJAREM UNES INSTANTÀNEES DE LA GIMCANA MAI VISTES.

ESTAU MOLT ATENTS!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada