Benvinguts al Bloc d'Educació Física.

BENVINGUTS AL BLOC D'EDUCACIÓ FÍSICA.

L'OBJECTIU D'AQUEST BLOC ÉS APROPAR A TOTA LA COMUNITAT EDUCATIVA EL MÓN DE L'EDUCACIÓ FÍSICA, ELS SEUS OBJECTIUS I LES ACTIVITATS MÉS DESTACADES QUE REALITZAM A L'ESCOLA.

dimarts, 24 de març del 2020

SACRIFICI!

BENVOLGUTS!



Entre tots hem de superar aquest entrebanc i per això haurem de fer un gran sacrifici.

Avui vos proposo fer algun estri relacionat amb la nostra matèria amb material reciclat, a més de fer un poquet d'exercici físic, ja siguin exercicis de visió i aprenentatge, alguna joc proposat amb anterioritat, balls, circuits, ...

Ànims que segur que ja n'heu elaborat algun aquets dies de confinament.

Si voleu me podeu enviar una fotografia i els pròxims dies la penjarem al blog. La meva adreça electrònica és: cbauza@escolasonjuny.cat per a qualsevol dubte o suggerència. Moltes gràcies.

ÀNIMS, CORATGE, FORÇA, SOLIDARITAT, CONSTÀNCIA, SACRIFICI, ...!


 

3 comentaris:

  1. Hola Cati, som na Lena i na Maria de 4t. Gràcies per penjar Jocs. Noltros els horabaixes jugam a volei amb tota sa família, qualque dia feim ioga, de vegades Zumba amb sa mamà i circuits amb es papà. Demà hem de fer un concurs de ball. Fins aviat!

    ResponElimina
  2. Hola nines! Quina alegria més gran! Moltíssimes de gràcies! Una abraçada!

    ResponElimina
  3. He intentat subscriure'm a comentaris i així ens podem enviar missatges. La veritat és que s'agraeixen molt. Quan he vist és de na Lena i na Maria m'he emocionat. Estic molt contenta que fesseu jocs i activitats diverses amb família. Rebeu una forta abraçada i dir-vos que ja vos anyor!!!!
    Ànims que entre tots ho superarem!!!!!!!!
    No dubteu en enviar comentaris, jo promet contestar-los a tots! GRÀCIES!

    ResponElimina