Benvinguts al Bloc d'Educació Física.

BENVINGUTS AL BLOC D'EDUCACIÓ FÍSICA.

L'OBJECTIU D'AQUEST BLOC ÉS APROPAR A TOTA LA COMUNITAT EDUCATIVA EL MÓN DE L'EDUCACIÓ FÍSICA, ELS SEUS OBJECTIUS I LES ACTIVITATS MÉS DESTACADES QUE REALITZAM A L'ESCOLA.

diumenge, 12 de novembre de 2017

El més destacat d'aquesta setmana!Divendres, 3 de novembre va venir una al.lota nutricionista, n'Andrea, a explicar-nos que és l'Alimentació Saludable a tots els nins i nines de 1r curs.


Els principis bàsics de l'alimentació i la relació que tenen amb la salut.

Identificar els diferents grups alimentaris i facilitar l'elecció d'aliments nutritius, un dels objectius.

El grup de 1r després de la sessió formativa.
Aquesta sessió, juntament amb altres tallers impartits per la mestra tutora i altres mestres, tenen com a objectiu promoure una vida saludable, mitjançant l'alimentació sana i un estil de vida actiu. Fer conscients als alumnes de la importància de distribuir els aliments al llarg del dia i facilitar la valoració de patrons alimentaris i la presa de decisions per millorar-los.

I a la sessió d'ed. física comprovàrem si teniem "prou energia" i estàvem "ben alimentats"  per aguantar una sessió intensa. No tinguérem cap problema!

Enhorabona a aquest grup, la vestimenta i el calçat molt apropiat per una sessió d'ed. física.

Visquérem moltes sensacions diferents.

Cohesió de grup.

Que tot el grup estigui unit és molt important.La sessió d'1'5h ens va resultar curta, encara ens va sobrar molta energia per seguir el dia.

L'entorn de l'escola és una llàstima que estigui tan brut, aquests alumnes en són conscients!

Els hàbits d'higiene també són molt importants, al final de cada sessió ens rentam la cara, les mans i ens pentinam i a berenar!!!!!!!!!!!!!!!Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada