Benvinguts al Bloc d'Educació Física.

BENVINGUTS AL BLOC D'EDUCACIÓ FÍSICA.

L'OBJECTIU D'AQUEST BLOC ÉS APROPAR A TOTA LA COMUNITAT EDUCATIVA EL MÓN DE L'EDUCACIÓ FÍSICA, ELS SEUS OBJECTIUS I LES ACTIVITATS MÉS DESTACADES QUE REALITZAM A L'ESCOLA.

dimarts, 21 de març del 2017

ESPORT I VALORS.

Desgraciadament aquesta setmana torna ser notícia la violència a l'esport, i a més si pensam que els fets es produiren davant la presència de nins i a Mallorca.

Aquest és un tema prou important perquè tots, nins, pares, mestres, entrenadors, públic en general, ... ens aturem a pensar-hi.

 No és la primera vegada que és produeixen fets desagradables com els que han passat aquest cap de setmana a Alaró. Aquestes darreres setmanes al programa d'IB3 Dues Voltes ja va dedicar part del programa a aquest tema, La violència a l'esport base.

Avui,  El Director general d'Esports i Joventut, Carles Gonyalons Sureda ha escrit un article al diari de Mallorca molt interessant. Vos convidam a llegir-lo.

Des del blog d'Ed. Física expressam la nostra repulsa davant aquests fets tan desagradables dins l'esport base i seguirem treballant, posant valors a l'esport. 










A continuació teniu un exemple d'EQUIP!

https:youtu.be/76FEWcyFCwM 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada