Benvinguts al Bloc d'Educació Física.

BENVINGUTS AL BLOC D'EDUCACIÓ FÍSICA.

L'OBJECTIU D'AQUEST BLOC ÉS APROPAR A TOTA LA COMUNITAT EDUCATIVA EL MÓN DE L'EDUCACIÓ FÍSICA, ELS SEUS OBJECTIUS I LES ACTIVITATS MÉS DESTACADES QUE REALITZAM A L'ESCOLA.

divendres, 13 de gener de 2017

ATREVEIX-TE A FER HANDBOL!

Aquest és el títol del taller que avui divendres hem duit a terme amb els alumnes de 2n cicle (4t, 5è i 6è).

Durant el primer trimestre tots els alumnes de 2n cicle ja ens havíem atrevit a fer handbol, hi havíem dedicat una unitat didàctica, però també hem volgut aprofitar l'oferta del programa suma't a l'esport a l'escola del Consell de Mallorca per aprofundir i aprendre més d'aquest esport minoritari però molt interessant.

Els alumnes de 4t han estat els primers en realitzar el taller de dues hores consecutives, al final estaven així de satisfets.

Amb els alumnes de 5è i 6è hem fet un únic grup i ens ha funcionat de maravella.

Els alumnes han estat molt atents a les explicacions d'en Joan Miquel, el monitor.

Abans de començar en Joan Miquel ens ha recordat les normes bàsiques de l'handbol.

També ens ha remarcat molt la importància de treballar en equip.

 
Un equip molt cohesionat.

Màxima atenció.Han estat dues session seguides eminentment pràctiques, allà on s'ha seguit una evolució de formes jugades simples en què han aparegut els objectius comuns dels esports d'equip, com ara la progressió, la possessió i la col.laboració, cap a formes jugades en què han aparegut els elements tècnics i tàctics bàsics de l'handbol.

Els objectiu que preteniem eren:
- Conèixer, recordar i aplicar les normes bàsiques de l'handbol.
- Ser conscients de la necessitat de treballar en equip.
- Aprendre els elements tècnics i tàctics bàsics d'aquest esport.

En Joan Miquel, el monitor, a final de cada sessió ha donat l'ENHORABONA a tots els participants pel seu interés, esforç i les ganes mostrades, i els alumnes li han agraït la seva bona feina amb la pauraula GRÀCIES I UNES FORTES BAMBALLETES.

La veritat és que em sento orgullosa de poder compartir molts de moments com els d'avui, amb alumnes implicats i molt motivats davant les diferents activitats físiques i esportives  proposades.

ENHORABONA A TOTS!Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada