Benvinguts al Bloc d'Educació Física.

BENVINGUTS AL BLOC D'EDUCACIÓ FÍSICA.

L'OBJECTIU D'AQUEST BLOC ÉS APROPAR A TOTA LA COMUNITAT EDUCATIVA EL MÓN DE L'EDUCACIÓ FÍSICA, ELS SEUS OBJECTIUS I LES ACTIVITATS MÉS DESTACADES QUE REALITZAM A L'ESCOLA.

dimecres, 27 de gener del 2016

MOLTES GRÀCIES, MARIA ! (Actualitzat: 29/1/16)

El Voleibol és un esport d'equip molt arrelat a Sant Joan, fa un grapat d'anys que era l'esport més practicat i amb més èxits aconseguits, sobretot el volei femení.
Avui a l'escola hem tingut l'oportunitat de compartir una sessió amb una de les jugadores d'aquell equip campió, ha estat tot un plaer poder comptar amb na Maria Bauzà, sa mamà d'en Pau i en Xavier.
A més de fer una sessió molt completa, tenint en compte que només disposavem d'un temps limitat, ens ha transmés la seva il.lusió per aquest esport i sobretot el que ens ha volgut donar a entendre és que a un esport d'equip tots els membres són importants, tots s'han d'ajudar, s'han de comprendre, s'han d'esforçar, s'han de sacrificar, s'han de respectar, etc... sempre pel bé de l'equip.
Ens ha contat que el seu equip aconseguí tants d'èxits, (campionats de Mallorca, de Balears i també viatjaren diverses vegades a la península per disputar campionats d'Espanya,) gràcies, principalment, a aquesta cohesió i unió que hi havia entre totes les jugadores i la peça clau de tot aquest engranatge l'atribueix al seu mister, don Andreu Gelabert, na Maria l'ha definit com una persona amb molta psicologia a més de moltes altres aptituds.

Enhorabona i moltes gràcies, Maria, per aquesta classe magistral que ens has regalat i pels valors humans que ens has transmès.

 Actuaitzat: Divendres 29 de gener de 2016.

Avui els grans afortunats han estat els alumnes de 5è.

 
Amb exemples tot queda més clar.


Els alumnes molt atents a les explicacions de na Maria.














Gràcies, Maria! Per voler compartir i impartir una classe amb tots nosaltres.
Els alumnes de 6è els grans beneficiats d'aquesta guapa experiència.

Un moment de la sessió

Intentàrem posar en pràctica tot el que ens havia explicat.

Els alumnes demostrarem molt d'interés en tot moment.


Les medalles aconseguides pel seu equip.

Uns fills orgullosos de la seva mare.


L'equip de 4t treballa per anar cohesionat i quan vol ho aconsegueix.
l'equip de 1r també s'esforça per millorar dia a dia.
l'equip de 3r, un gran equip.


NA MARIA ENS HA FACILITAT AQUESTES FOTOGRAFIES QUE VOLEM COMPARTIR AMB TOTS VOSALTRES.




 Na Maria va quedar convidada per repetir l'experiència, i així ho farem!
 Si hi ha més mamàs o papàs que volen venir a compartir una sessió d'educació física amb nosaltres només ens ho heu de comunicar i ens posarem d'acord per programar-la i dur-la a la pràctica. 

Preparant la inauguració dels Jocs Olímpics Son Juny 2015/16

1 comentari:

  1. Bon dia, Maria.
    Els alumnes de 6è estam molt contents que ens hagis visitat i ens hagis contat la teva experiència com a jugadora de voleibol. A més, ens has ensenyat algunes tècniques principals per poder jugar a voleibol.
    També ens ha agradat molt els consells que ens donares per jugar millor en equip, respectant a la resta de jugadors i jugant amb companyerisme.
    Gràcies per haver-nos oferit aquesta meravellosa experiència.
    Firmants: tots els alumnes de sisè

    ResponElimina