Benvinguts al Bloc d'Educació Física.

BENVINGUTS AL BLOC D'EDUCACIÓ FÍSICA.

L'OBJECTIU D'AQUEST BLOC ÉS APROPAR A TOTA LA COMUNITAT EDUCATIVA EL MÓN DE L'EDUCACIÓ FÍSICA, ELS SEUS OBJECTIUS I LES ACTIVITATS MÉS DESTACADES QUE REALITZAM A L'ESCOLA.

dimecres, 17 de juny de 2015

GRÀCIES PER DESTACAR L'ÀREA D'ED. FÍSICA !!!!!

Com a representant de l'àrea d'educació física a la nostra escola, estic molt contenta que els alumnes de 6è destacassin aquesta assignatura, a la carta d'acomiadament de la revista Kromioussa.

Estimats alumnes de 6è!

Moltes gràcies per destacar l'àrea d'Educació Física com una de les assignatures que vos agrada més, a la carta d'acomiadament de la revista Kromioussa.

Tots sabem que és una àrea més, ni més ni manco important que les demés, però sí, un tant diferent.

El mestre o la mestra que la imparteix és indiferent, el que és més important és el grup d'alumnes que la practica i s'enriqueix de tots els continguts i valors que ens vol transmetre.

                                                                                                     Gràcies.

                                                                                              Cati Bauzà Blanch.


GRÀCIES PER ESTIMAR L'EDUCACIÓ FÍSICA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Podríem dir que EDUCACIÓ FÍSICA és sinònim de SALUT i salut es l'estat de benestar físic, mental i social. Per tant la salut forma part d'un dels pilars de la qualitat de vida, benestar i en definitiva de la FELICITAT.

EDUCACIÓ FÍSICA  +   SALUT   +   FELICITAT   =  6èMés endavant vos explicaré perquè ens agrada tant, a la majoria, fer EDUCACIÓ FÍSICA i PSICOMOTRICITAT.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada