Benvinguts al Bloc d'Educació Física.

BENVINGUTS AL BLOC D'EDUCACIÓ FÍSICA.

L'OBJECTIU D'AQUEST BLOC ÉS APROPAR A TOTA LA COMUNITAT EDUCATIVA EL MÓN DE L'EDUCACIÓ FÍSICA, ELS SEUS OBJECTIUS I LES ACTIVITATS MÉS DESTACADES QUE REALITZAM A L'ESCOLA.

divendres, 8 de maig del 2015

JORNADA ATLÈTICA.

Com molt bé sabeu, l'atletisme és un esport molt complet, que comprèn diverses proves classificades en tres grans grups: les curses, els salts i els llançaments.

Aquestes setmanes treballam aquesta unitat, l'atletisme. Adaptam les distàncies, les alçades i els materials a l'etapa de desenvolupament dels alumnes amb l'objectiu que ells mateixos valorin les pròpies possibilitats i limitacions, com a punt de partida d'un augment de la confiança amb ells mateixos, també valoram l'actitud i acceptació de les capacitats dels companys.

Si ens és possible volem organitzar una JORNADA ATLÈTICA, però per això necessitam tenir uns atletes ben preparats i unes instal.lacions en condicions, és aquí on tenim el problema.
  El camp de futbol seria idoni per dur a terme aquesta jornada lúdica, però consideram que no està en condicions per practicar-hi cap activitat, hi podem trobar ferralla, fems i sobretot l'accés al camp és prou perillosa.

A diferents consells escolars s'ha plantejat la necessitat de posar una reixa a les escales que accedeixen al camp de futbol per protegir i mantenir la seguretat dels infants i també s'ha fet saber a l'ajuntament, però a hores d'ara encara no està posada, per tant haurem d'ajornar aquesta atractiva jornada fins que les condicions siguin les òptimes, des d'aquí demanam ajuda a les institucions i també a les famílies.




Com podeu veure aquí s'acaba la reixa

Hi ha un desnivell molt pronunciat.

PRECAUCIÓ! Uns dels objectius més importants.

Esperam que entre tots poguem aconseguir una seguretat màxima pels nostres infants i poder gaudí de tot l'entorn de la nostra escola, que recordam una vegada més que és un privilegi tenir una escola situada enmig de la natura.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada