Benvinguts al Bloc d'Educació Física.

BENVINGUTS AL BLOC D'EDUCACIÓ FÍSICA.

L'OBJECTIU D'AQUEST BLOC ÉS APROPAR A TOTA LA COMUNITAT EDUCATIVA EL MÓN DE L'EDUCACIÓ FÍSICA, ELS SEUS OBJECTIUS I LES ACTIVITATS MÉS DESTACADES QUE REALITZAM A L'ESCOLA.

dissabte, 20 de desembre de 2014

LES FESTES DE NADAL JA ARRIBEN!

Les festes de Nadal ja arriben i per tant estam a punt d'acabar el 1r trimestre del curs 2014-2015. Junts hem passat una tercera part del curs i al llarg d'aquest temps hem realitzat la primera part del currículum: Jocs motrius, solidaris i cooperatius, jocs populars, activitats a la natura, esports col.lectius i individuals i altres continguts, com ara el teatre, han estat treballats a l'àrea d'educació física, a diferents nivells segons l'edat dels alumnes.

Quan acaba un trimestre, la comissió de festes intenta programar amb èxit activitats i tallers propis de les dates en què esteim, aquest any no ha estat diferent, tallers de gastronomia nadalenca: torró, bombons, panellets,...visita als betlems del poble, tallers de decoració nadalenca, nadales a l'església, visualització de pel.lícules, etc... i també teatre.
L'àrea d'Ed. Física sempre intenta ser present a totes les celebracions, per les verges realitzant jocs, per nadal representant obres de teatre, per pasqua amb la gimcana, pupurris i altres "sorpreses" i per final de curs, educació vial i jocs d'aigua.

Per tant aquest any amb els alumnes de 3r cicle hem realitzat dues obres de teatre. La Bella dorment del bosc amb els alumnes de 5è. i na Blancaneus amb els de 6è.
Han estat convidats tots els alumnes de l'escola amb els seus mestres i també tots els familiars dels grans protagonistes. Ha tornat esser un gran èxit. Tots els alumnes han demostrat esforç, constància i ganes de fer-ho bé i tots els assistents han valorat la capacitat de compromís per part de tots els actors i actrius de 3r cicle.

MOLTES GRÀCIES I ENHORABONA A TOTS ELS ALUMNES DE 3r CICLE.   


LA COMPANYIA TEATRAL  DE 6è DESPRÉS DE REPRESENTAR L'OBRA.


ELS ALUMNES DE 5è FAN UN MOLT BON EQUIP.

NA BLANCANEUS. UNA PETITA MOSTRA DEL QUE VA SER L'OBRA.


LA BELLA DORMENT DEL BOSC. SORPRENENT!!!!
Els darrers dies, abans de les vacances de Nadal, hem realitzat moltes activitats i diferents. Aquí en teniu una petita mostra:

Amb els alumnes de P3 visitarem l'escoleta i el seu preciós betlem

Les mestres: na Cati i na Mª Magdalena ens contaren un conte d'una fada

Recordarem temps passats.

Ens trobarem amb amics i germans!!!

Visitarem l'Ajuntament.

Jugarem al parc.

Menjarem coca i beguérem xocolata.

ÉS BONÍSSIMMMMMMMMM...!!!!!!!!!!!!!


MOLTS D'ANYS I BONES FESTES.
13 comentaris:

 1. A estat una esperiencia molt divertida , na Cati m ´os ha ajudat molt als al-lumnes de 6è per fer l´obre de teatre Na Blancaneu . Esper fer una altre teatre molt aviat .Vam pareixer uns actors de de bon de veres .

  Toni Francesc

  ResponElimina
 2. M'ha agradat molt l'obra de teatre que varem fer, cerc que tots ens varem divertir bastant; Hi ha alumnes que les agrada el teatre i s'ho varen passar molt be i també hi havia alumnes que estaven un poc empagaïts i tambe ho feren molt be, perque en sortir a l'ecenari es varen llevar l'empegaïment.Gràcies a na Cati varem aconseguir que l'obra ens sortis de meravella.

  Marta Puigròs

  ResponElimina
 3. A jo m'ha agradat molt fer l'obra de teatre de la bella dorment del bosc,però també m'ha agradat mirar als alumnes de 6è fer l'obra de na Blancaneus.Tots els alumnes de tercer cicle ho hem fet super!!!N'hi havia un parell que al principi estaven una mica empagaïts però llavors els hi va espassar.Va ser un èxit!!!

  Catalina

  ResponElimina
 4. El alumnes de tercer cicle ho hem fet molt bé.Jo mo vaig passar beníssim.Enhorabona a tots , moltes gràcies als mestres que ens han ajudat i al públic que ens ha animat!!!!

  Guillem A.

  ResponElimina
 5. A jo m´ha agradat molt sobra de teatre que noltros em fet i els dels altres


  Paula Jimena Garcia Gómez

  ResponElimina
  Respostes
  1. Hola!!!

   A jo també m'a agradat molt les dues obres de teatre, crec que ho em fet tots molt bé. Jo estaba molt empagaida abans de sortir :) jajaja.
   Tots estàvem molts guapos.

   Anahí Nahir Cavallero

   Elimina
 6. Hola CATI em va agradar molt fer l'obra de teatre. Esperam que ho poguem repetir, va ser ben divertit, ens veim a clase. Molts d'anys!.

  Miquel Gayà.

  ResponElimina
 7. Em va agradar molt la obre de teatre. Trop que va sortir molt bé i que tots els alumnes és van divertir. Alguns estaven un poc empagaïts pero així i tot va sortir molt bé.
  Mos ho varem pasar molt bé !!!!


  Marina Massanet

  ResponElimina
 8. Hola Cati, l'obra de teatre va ser tot un exit. Esper que aquest any hem faguem un altre.
  Aleix Pascual

  ResponElimina
 9. Jo trob que els de tercer cicle ho hem fet benissim. Als de cinquè ens agrada molt fer obres de teatre!
  El paper que en va tocar fer , al principi no m'agradava massa però al final em va encantar!!
  Moltes gràcies a les mestres per preparar aquestes activitats.
  Jan

  ResponElimina
 10. Estimats alumnes de 3r cicle!
  Va ser un plaer dur a terme aquestes dues obres de teatre amb tots vosaltres. Al principi és veritat que passarem moments difícils, però el resultat va ser EXCEL.LENT. Augmentarem la nostra autoestima, la seguretat, la confiança en nosaltres mateixos i superarem amb nota la vergonya.
  Jo estic animada per tornar sorprendre de manera emotiva i afectiva, a final del 2n trimestre, a la resta de companys de l'escola, alumnes i mestres i VOSALTRES?

  Cati Bauzà Blanch.

  ResponElimina
 11. Hola! Visca Sant Antoni!!!!!!!!!!

  ResponElimina
  Respostes
  1. Hola!
   Amb l'emoció de la festa de Sant Antoni celebrada avui a Son Juny ens hem oblidat d'escriure el nom del grup que ha fet el comentari anterior. Els autors són:
   Els Alumnes de 5è.

   Elimina