Benvinguts al Bloc d'Educació Física.

BENVINGUTS AL BLOC D'EDUCACIÓ FÍSICA.

L'OBJECTIU D'AQUEST BLOC ÉS APROPAR A TOTA LA COMUNITAT EDUCATIVA EL MÓN DE L'EDUCACIÓ FÍSICA, ELS SEUS OBJECTIUS I LES ACTIVITATS MÉS DESTACADES QUE REALITZAM A L'ESCOLA.

dijous, 20 de novembre de 2014

UN DIA MAGNÍFIC PER ANAR D'EXCURSIÓ!!!!!

Com molt bé sabeu els alumnes de 1r i 2n cicle, avui dia 20 de novembre, son d'excursió al Puig de Sant Nofre. La resta d'alumnes, els d'infantil i 3r cicle farem la sortida una altre dia.
Però quan hem vist aquest dia tan bo, la veritat es que ens feia ganes partir, hem pensat com ho podíem fer i hem decidit amb tots els alumnes d'educació infantil fer una petita excursió pels voltants de la nostra escola, aprofitant que avui tenim Ed. Física.
Hem agafat els berenars i hem començat una petita aventura pel camí natural que ens dur a Consolació, després ens hem desviat cap a la dreta, vorera, vorera pinar, hem trobat una cabanya i un "tobogan" natural i molt divertit, hem berenat davall un garrover, hem escoltat els diferents  renous: d'ocells, de les fulles, d'un corb, del vent, etc... Hem jugat un poquet pel goret i hem seguit el camí per davall un túnel de branques fins arribar a les 5 soques, que tots els alumnes coneixen, del pinar de son juny i seguidament hem arribat a l'escola. Així ha estat la nostra petita excursió!

HEM BERENAT TOTS JUNTS DAVALL UN GARROVER.HEM PASSAT PER DAVALL UN TÚNEL DE BRANQUES

UN PRIVILEGI!

DE PARTIDA AMB ELS GRUPS DE 3 I 5 ANYS.
HEM VIST EL POBLE I TAMBÉ EL PARC, MOLT ESTIMAT PER TOTS ELS NINS.
HEM ESCOLTAT I SENTIT MOLTS DE SONS DIFERENTS.
SOM UNS TOT TERRENY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SATISFACCIÓ, ALEGRIA  I BON AMBIENT.
HEM TROBAT UNES PETJADES, - POT SER DE SA CABRETA?
 

ENTRE TOTS ENS HEM AJUDAT A SUPERAR TOTES LES DIFICULTATS.


AVUI DIA 20 DE NOVEMBRE HA ESTAT UN GRAN DIA PER MOLTS DELS ALUMNES DE SON JUNY, JA QUE ELS EXCURSIONISTES  DEL PUIG DE SANT NOFRE TAMBÉ HAN XALAT DE VALENT.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada