Benvinguts al Bloc d'Educació Física.

BENVINGUTS AL BLOC D'EDUCACIÓ FÍSICA.

L'OBJECTIU D'AQUEST BLOC ÉS APROPAR A TOTA LA COMUNITAT EDUCATIVA EL MÓN DE L'EDUCACIÓ FÍSICA, ELS SEUS OBJECTIUS I LES ACTIVITATS MÉS DESTACADES QUE REALITZAM A L'ESCOLA.

dimecres, 29 d’octubre del 2014

MOLTES GRÀCIES, CONVIDATS!!!!!

Aprendre a aprendre és una de les vuit competències bàsiques que s'han de treballar dins el nostre currículum. A l'àrea d'Ed. Física ho tenim molt present.
La varietat de la pràctica és una estratègia fonamental en aquesta etapa educativa i suposa un repte per als docents quan dissenyen les sessions. És obvi que per aprendre alguna cosa l'hem de practicar moltes vegades, però a les classes hem de "repetir sense repetir". Així, l'infant es troba en condicions que canvien i que li suposen nous reptes per explorar que, a més de suposar un esforç cognitiu i motriu, suposen un augment de la motivació i afavoreixen l'aprenentatge. Són molts els aspectes que el mestre pot variar (mètode, recursos, organització de l'espai-temps, tipologia d'agrupaments, normes del joc, convidats especialistes, etc). i els ha d'organitzar de manera progressiva cap a situacions cada vegades més complexes.

És per això, que a l'àrea d'Ed. Física, sempre que tenim l'oportunitat de convidar alguna persona que pugui col.laborar amb nosaltres ho feim.
Els cursos passats iniciarem aquesta activitat i el present curs intentarem continuar i sempre que sigui possible millorar-ho.
Fa uns anys ens visità una al.lota invident a l'hora que treballàvem ELS SENTITS, fou una experiència molt enriquidora per a tots, molts dels alumnes encara la recorden.
També va venir una metgessa a explicar-nos la gran importància de fer exercici físic i tenir bons hàbits, és a dir, COM PRESERVAR LA BONA SALUT.
També ens visità una actriu, mentre treballàvem el tema d'EXPRESSIÓ CORPORAL.
El curs passat comptarem amb la visita d'una padrina especialista de IOGA i també de dos mestres especialistes d'EDUCACIÓ FÍSICA. 
I també sempre disposam del policia local per totes aquelles sessions que ens pugui ajudar, sobretot a EDUCACIÓ VIAL.
Aquest any comptam amb un ex jugador de la primera divisió d'HANDBOL.

L'equip de 6è ha estat el primer grup en beneficiar-se del nostre convidat. Gràcies JOSE!

Una sessió molt aprofitosa per a tots.








Els alumnes de 5è en tot moment estaren molt atents.
Llançaments a porteria.





Si algú s'anima, sereu molt ben vinguts!

2 comentaris:

  1. Hola Cati som en Toni de 5e te faig saber que ets molt bona mestre

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Toni!
      Ets un poc "Pillo", però amb alumnes com tú, es fàcil esser mestra.
      Gràcies REI.
      Cati Bauzà Blanch.

      Elimina