Benvinguts al Bloc d'Educació Física.

BENVINGUTS AL BLOC D'EDUCACIÓ FÍSICA.

L'OBJECTIU D'AQUEST BLOC ÉS APROPAR A TOTA LA COMUNITAT EDUCATIVA EL MÓN DE L'EDUCACIÓ FÍSICA, ELS SEUS OBJECTIUS I LES ACTIVITATS MÉS DESTACADES QUE REALITZAM A L'ESCOLA.

dijous, 7 de febrer de 2013

UNA RUA MOLT COLORIDA, AIRETJADA I DIVERTIDA.

Després d'un dematí de vent, pluja, calabruix i neu, perillava la festa, però les ganes de bulla ens han encoretjat a seguir endavant i celebrar sa rua aquest DIJOUS JARDER.
Cada cicle formava una comparsa i totes elles estaven ambientades amb el tema d'aquest curs, ELS JOCS POPULARS I TRADICIONALS.
El cicle d'educació infantil han recreat el món del parxís, el primer cicle s'han convertit en bolles, el segon cicle en fitxes de dòmino i el tercer cicle anaven disfressats de pallasso per animar la festa.
Tots els cicles han ballat una dansa que havien preparat durant les sessions de música amb na Bàrbara. ENHORABONA BÀRBARA ! I per acabar la festa amb alegria i panxa plena hem ballat les danses més modernes que sonen actualment i hem berenat de pa amb oli o pa amb sobressada GRÀCIES A l'APIMA.
EL 3r. CICLE, ELS ANIMADORS DE LA FESTA.
UN MOMENT DE LA DANSA, EL JOC DEL PARXÍS.

LES FITXES DE DÒMINO AMB NA BÀBARA, MOLT DE MÈRIT ÉS SEU.

EL PARXÍS.

LES BOLLES BALLANT LA DANSA.
UN PALLASSO GRAN O UN GRAN PALLASSO!!!!!!!4 comentaris:

 1. jajajaaajajjjjjjjjjjjjjjjajajjjajajaja

  ResponElimina
 2. I UNA GRAN PERSONA!!!....
  CATI ENHORABONA PEL RECULL D'INFORMACIONS!!....ENGUANY HI HA COLOR A SA RUA!!! SI SENYOR!!!...M'HA ENCANTAT!!!....BESITOS PER TOTS.

  ResponElimina
 3. AQUEST BLOG ES MOLT GUAI !

  ResponElimina
 4. HOLA CATI AQUETS PALLASO ES BEN GRAN  CARME

  ResponElimina