Benvinguts al Bloc d'Educació Física.

BENVINGUTS AL BLOC D'EDUCACIÓ FÍSICA.

L'OBJECTIU D'AQUEST BLOC ÉS APROPAR A TOTA LA COMUNITAT EDUCATIVA EL MÓN DE L'EDUCACIÓ FÍSICA, ELS SEUS OBJECTIUS I LES ACTIVITATS MÉS DESTACADES QUE REALITZAM A L'ESCOLA.

dijous, 17 de gener del 2013

UNA DIADA SANTANTONIERA MOLT ENCERTADA.

Enguany el dia de Sant Antoni ha estat dia lectiu i per tant hi ha hagut escola, però ha estat un dia especial, EL DIA DE SANT ANTONI,  ho hem celebrat amb moltes ganes i festa.
Durant el matí els alumnes de 4t. de primària ens han representat l'obra de teatre "Les banyes d'en Cucarell". No la vos podeu perdre!, ens ha encantat a tots,  Són uns autèntics actors!
 Els pares i demés familiars de tots els alumnes de la nostra escola no podeu perdre l'oportunitat de veurer-la, la tornen a representar per tots vosaltres dilluns dia 21 de gener a les 15'15h. a la sala-gimnàs, acudiu-hi, no na vos enpanadireu!
L'horabaixa ho hem celebrat tots junts al poliesportiu per culpa de la brusca, però no vos cregueu que hagi deslluit la festa, tot el contrari ens hem trobat tots molt a gust.

ENS HAN ACOMPANYAT ELS XEREMIERS, DOS DIMONIS I SANT ANTONI.


AIXÍ ESTAVEM DE CONTENTS !


EL CARTELL DE L'OBRA

TOTS ELS GRUPS HAN CANTAT LES GLOSES QUE HAVIEN PREPARAT DINS L'AULA.

AQUEST GRUP AMB XIMBOMBA I TOT!

ENHORABONA A TOTS I GRÀCIES DIMONIS I SANT ANTONI!

1 comentari:

  1. Som en Guillem Mas, Sant Antoni era na Marta Jordà Català, el dimoni negre era en Joan Francesc Roig Bauzà, i el vermell en Jordi Gayà Mieras.

    ResponElimina