Benvinguts al Bloc d'Educació Física.

BENVINGUTS AL BLOC D'EDUCACIÓ FÍSICA.

L'OBJECTIU D'AQUEST BLOC ÉS APROPAR A TOTA LA COMUNITAT EDUCATIVA EL MÓN DE L'EDUCACIÓ FÍSICA, ELS SEUS OBJECTIUS I LES ACTIVITATS MÉS DESTACADES QUE REALITZAM A L'ESCOLA.

dijous, 5 de juliol de 2012

UN GRUP AMB MOLTS DE VALORS.

UN GRUP AMB MOLTS DE VALORS.
           Fa un poc més d'una setmana que hem acabat les classes i dins el meu cos hem falta qualque cosa, crec que és l'adrenalina que hem donaveu tots els alumnes, en certa manera vos anyoro.
          Després de llegir i rellegir la revista Kromioussa he decidit escriure aquest petit article titulat "Un grup amb molts de valors". Va adreçat als alumnes de 6è.
          A la carta d'acomiadament publicada a la revista de la nostra escola ja anunciaveu uns quants valors que vos descriuen perfectament però jo n'afegiria uns quants més. Vos descriviu com un grup intel.ligent, divertit, nirviós, amb caràcter, esportiu, saludable, disciplinat, ...i jo també afegiria que sou un grup creatiu, respectuós, constant, responsable, prudent, honrat, generós, cooperatiu, tolerant, fidel, just, amistós, lliure, sincer, pacient, sensible, compromés, reflexiu, ... amb moltes iniciatives i sobretot molt, molt  ALEGRE.
          Intentau conservar les coses bones i canviar les que podeu millorar.

                                  Una forta abraçada de la vostra amiga Cati Bauzà.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada