Benvinguts al Bloc d'Educació Física.

BENVINGUTS AL BLOC D'EDUCACIÓ FÍSICA.

L'OBJECTIU D'AQUEST BLOC ÉS APROPAR A TOTA LA COMUNITAT EDUCATIVA EL MÓN DE L'EDUCACIÓ FÍSICA, ELS SEUS OBJECTIUS I LES ACTIVITATS MÉS DESTACADES QUE REALITZAM A L'ESCOLA.

dimecres, 9 de maig del 2012

UNA EXPERIÈNCIA MOLT INTERESSANT I INTERDISCIPLINAR.

ENTREVISTA A LA METGESSA MARIA GAYÀ.

Una vegada més les àrees d'Educació Física i Coneixement del Medi han trobat la necessitat de fer una tarea de manera conjunta, amb l'objectiu d'aprofundir més en els coneixements i donar una visió més completa dels continguts treballats, aquesta vegada treballam EL COS HUMÀ.

La metgessa Maria Gayà i mare de dos alumnes  de la nostra escola va venir al nostre centre i es va "sotmetre" a una entrevista que els alumnes de 6è havien preparat sobre el cos humà.

Es varen plantejar moltes preguntes dels distints aparells i sistemes (aparell respiratori, locomotor, excretor, digestiu, sistema nirviós, etc...) i totes elles foren contestades per la metgessa amb explicacions, exemples i diapositives.

Els alumnes demostraren estar molt implicats i la ponent també trobà que tots els nins i nines tenien molta curiositat i interès.

Fou una experiència molt engrescadora que segur no serà la darrera.

MOLTES GRÀCIES, MARIA!

LA METGESSA MARIA GAYÀ DURANT LA PONÈNCIA.

SORGIREN MOLTES PREGUNTES I TOTES ELLES MOLT INTERESSANTS, SEMPRE CONTESTADES DE MANERA MOLT CLARA,  AMB EXEMPLES I DIAPOSITIVES.
LA DOCTORA TAMBÉ ENS VA DUR DIFERENTS INSTRUMENTS
TOTS ELS ALUMNES I MESTRES QUEDAREM MOLT SATISFETS.



4 comentaris:

  1. Ens va encantar !!!!!!

    Gracies Maria Gayà

    Miquel

    ResponElimina
  2. Hola Miquel! estic molt contenta del teu comentari, així na Maria també és sentirà molt satisfeta, la veritat és que va ser molt interessant.
    Gràcies. Cati Bauzà.

    ResponElimina
  3. Hola Cati! Soc na Marian ! Enhorabona per la teva feina, ja ets una experta en blocs!!!És una bona manera de compertir experiències educatives entre nosaltres, els mestres. Segueix així, endavant!!!
    Una besada
    Marian Martorell

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola estimada Marian!
      Gràcies per encoretjar-me, la veritat és que val la pena. Tú també estàs d'enhorabona, a l'escola de Son Quint també feis molt bona feina. La "culpa" del meu bloc la tens tú, em feres enveja sana i em vaig posar les piles i aquí tens el resultat.
      Gràcies companya de carrera i amiga per sempre!
      Una besada molt forta a tota la família i a veures si ens veim prest i compartim vivències i experiencies de la nostra feina que tant ens agrada.
      Cati Bauzà.

      Elimina